Foutmelding bij opstarten PerfectView Designer
Geplaatst door Servicedesk PerfectView, Last modified by Servicedesk PerfectView aan 26 January 2017 09:09

Bij het opstarten van de PerfectView Designer verschijnt de volgende foutmelding:

Kan de ordinaal 1 niet vinden in dll-bestand.
C:\Windows\system32\sqlunirl.dll

Deze foutmelding is op te lossen door het genoemde DLL bestand te vervangen door een nieuwere versie.

Dit bestand kan hier gedownload worden en vervolgens naar de System32 of SysWOW64 map gekopieerd worden.

Aangezien dit buiten de scope van de servicedesk van PerfectView valt, kunnen we hier niet verder bij ondersteunen.
Hiervoor kan beter een systeembeheerder geraadpleegd worden.

(0 stem(men))