Kennisbank: PerfectView CRM > Issues
Datumnotatie in PerfectView na installatie op Windows 7 niet juist
Geplaatst door , Last modified by Servicedesk PerfectView aan 26 January 2017 09:09

Indien u een nieuwe Windows 7 computer heeft en hierop PerfectView heeft geinstalleerd,
komt het voor dat de datumnotatie in PerfectView niet juist is.

De oplossing hiervoor is om de regionale instellingen een keer opnieuw toe te passen.

Ga hiervoor naar het Configuratiescherm en vervolgens naar 'Klok, taal en regio' > 'Land en taal'.
Bij 'Notatie:' staat 'Nederlands'. Wijzig dit naar 'Engels (Verenigde Staten)' en druk op 'Toepassen'.
Wijzig nu de notatie weer terug naar Nederlands en druk op OK.

In PerfectView zal nu de datumnotatie ook goed zijn.

(7 stem(men))