Kennisbank: PerfectView CRM > Migreren
Keuzeopties ModuleManager
Geplaatst door - NA -, Last modified by aan 10 August 2009 08:38

De keuzeopties zijn:

1. Opslaan opties, geen migratie

De nieuwe database configuratie wordt opgeslagen in .pv bestanden. De database wordt NIET geupdate (zelfs als het bestaan hiervan niet is geverifieerd) en de data wordt niet gemigreerd. Deze keuze word gebruikt om snel te kunnen 'schakelen' tussen bestaande gevulde databases.
Deze wijze wordt gebruikt om snel tussen reeds bestaande en gegevens-gevulde gegevensbestand-specifieke versies van dezelfde toepassing te schakelen

Voorbeeld: bij een testdatabase en een productiedatabase.

2. Database conversie

De nieuwe databaseconfiguratie wordt opgeslagen in .pv bestanden en de database wordt gemaakt/geupgrade indien nodig. De gegevens worden niet gemigreerd.
Deze wijze wordt gebruikt om een nieuw gegevensbestand te creeren of bestaande voor een bijgewerkte .pv toepassing bij te werken, maar behoudt de oude gegevens

Voorbeeld: bij updaten in een productiedatabase na het kopieren van de gewijzigde .pv bestanden van een ontwikkelomgeving.

3. Data migreren

Net als bij 2, maar nadat de database is gecreeerd of geupgrade is, wordt alle data vanuit de originele configuratie gekopieerd naar de database.

Voorbeeld:  voor eerste plaatsing van de toepassing van een ontwikkelomgeving aan een testomgeving om sommige gegevens te kopieren.

4. Data migreren (bulk mode)

Net als bij 3, maar hierbij wordt alle data gekopieerd in de 'bulk' mode, alle verificatie, duplicaat checks, koppeling controle worden hierbij overgeslagen.
Het is aanzienlijk sneller dan optie, maar de gegevens worden niet gecontroleerd.

Voorbeeld: word gebruikt om een kopie van een reeds bestaand gegevensbestand met gegevens in een nieuw leeg gegevensbestand te plaatsen.

(196 stem(men))