"PerfectView heeft exclusieve rechten nodig en deze kunnen niet worden verkregen"
Geplaatst door - NA -, Last modified by Servicedesk PerfectView aan 26 January 2017 09:12

"PerfectView heeft exclusieve rechten nodig en deze kunnen niet worden verkregen"

Wanneer er een gebruiker de Designer heeft gebruikt om bepaalde aanpassingen te doen terwijl PerfectView zelf nog actief was, doet deze foutmelding zich voor.

De oplossing voor deze foutmelding is dat alle gebruikers uit PerfectView gaan en de applicatie sluiten. Tevens is het zo dat ook Outlook gesloten moet worden indien er gebuik wordt gemaakt van mailarchivering. Outlook houd PerfectView op de achtergrond nog actief, waardoor deze niet geheel wordt afgesloten. indien iedere gebruiker deze handeling heeft gedaan en de applicaties zijn gesloten dan kan de aanpassing worden gemaakt in Designer. U zult merken dat na het opslaan en testen er geen foutmeldingen meer zullen ontstaan.

(249 stem(men))