Kennisbank: PerfectView CRM > Algemeen
Aanpassen volgnummer Bezwaar & Beroep
Geplaatst door - NA -, Last modified by aan 14 January 2009 11:31

Het is mogelijk om binnen Bezwaar & Beroep de volgnummers aan te passen zodat deze gevuld worden met het jaartal waarin gewerkt wordt.

In onderstaande instructies gaan wij er gemakshalve vanuit dat wij wisselen van 2008 naar 2009.

* Zorg ervoor dat iedereen uit PerfectView is en ook de Outlook client zijn afgesloten (indien er gebruik wordt gemaakt van mailarchivering) op alle systemen

* Zorg ervoor indien u deze aanpassing gaat maken dat u rechten heeft om deze app te openen

Indien u bovenstaande punten heeft gecontroleerd gaat u naar de map PerfectView.

Zoek in deze de map instellingen op, en open de map bedrijf, in deze map vindt u bedrijf.pv

Vervolgens kunt u binnen deze toepassing het tabblad volgnummers aanklikken en daar vult u in bij:

Jaar: 2009

Volgnummer: 0

Hiermee zouden de tellingen weer vanaf 20090001 lopen.

(192 stem(men))