Foutmelding: Failed to set calendar min/max range
Geplaatst door - NA -, Last modified by aan 15 August 2008 08:37

Foutmelding: Failed to set calendar min/max range bij opstarten PerfectView

Situatie:

Deze foutmelding kan optreden wanneer u een toepassing in PerfectView opstart onder Windows 2003 of Windows Vista. Deze melding is onafhankelijk van de geïnstalleerde Office versie of eventuele andere 3rd party software.

Specifiek:

De foutmelding kan voorkomen op een PerfectView toepassing (.pv extensie) waarin een of meerdere datumvelden voorkomen met een onbeperkt datumbereik. Dit is een instelling die in PerfectView Designer kan worden gewijzigd als onder Oplossing.

Oplossing:

Zorg dat uw PerfectView software versie 9.2c of hoger heeft geïnstalleerd. Vanaf deze versie doet de foutmelding, op Windows 2003 of Windows Vista systemen, zich niet meer voor. Mocht u in het bezit zijn van een PerfectView versie 9.2b of lager, dan is er een workaround beschikbaar. Voor deze workaround heeft u PerfectView Designer nodig.

Workarounds:

Open eerst de toepassing in PerfectView Designer. Selecteer het datumveld op de Kaartweergave, kies voor eigenschappen door de rechtermuisknop op dit veld te gebruiken. Blader in de datumveld-eigenschappen naar het tabblad "Invoer". De-selecteer het keuzeveld Bereik van de waarde "Onbeperkt" naar een reëel bereik (bijvoorbeeld tussen 1900 en 2100). Wijzig dit voor alle van toepassing zijnde datumvelden en sla de toepassing op. Na het openen/testen van de toepassing zal de foutmelding zijn verdwenen.

(228 stem(men))