Kennisbank: PerfectView CRM > Migreren
Hoe werkt de module manager?
Geplaatst door - NA -, Last modified by Servicedesk PerfectView aan 24 February 2015 15:52

PerfectView Module Manager is een programma voor de applicatiebeheerder om bepaalde bewerkingen en functies integraal uit te voeren op alle applicaties van uw applicatiegroep of groepen. Een applicatiegroep noemen we in dit kader een Module. Voor die bewerkingen wordt gebruik gemaakt van PerfectView Designer , PvImport, en van de PerfectView Engine.

Voordelen van de Module Manager zijn:
1. dezelfde bewerking wordt consequent uitgevoerd op alle applicaties van een groep. Dat voorkomt storende verschillen.
2. Tijdbesparing. U hoeft niet steeds dezelfde dialoog te herhalen voor al uw applicaties
3. Overzicht: U kunt zien wat er gebeurt in een logfile
4. Exclusiviteit: De bewerkingen op de database zijn nu niet afhankelijk van ingewikkelde koppelingen die in een applicatie kunnen bestaan

De bewerkingen die PerfectView Module Manager ondersteunt, zijn de volgende:
1. Upgraden
2. Comprimeren
3. Herindexeren
4. Migreren
5. Openen Databestanden

Alle gegevens die PerfectView Module Manager nodig heeft, worden opgeslagen per applicatiegroep in een moduledefinitiebestand met extensie ".pwm" . (Dit wordt ook kortweg een module genoemd ) U kunt in de windows verkenner kiezen uit 2 acties op een dergelijk bestand.

1. Open. (default) De start applicatie of eerste applicatie wordt gestart door PV.exe
2. Aanpassen. PerfectView Module Manager wordt gestart en toont de eigenschappen van uw applicatiegroep. U kunt aanpassingen doen en/of bewerkingen uitvoeren .

Als bijlage vindt u het gehele document.

Bijlagen

perfectview_modulemanager.pdf (881.93 KB)
(287 stem(men))