De voornaamste veranderingen in PerfectView 9.2b ten opzichte van 9.2a.
Geplaatst door - NA -, Last modified by aan 15 August 2008 08:28

Compatibiliteit met eerdere versies
PerfectView 9.2b is uitwisselbaar met PerfectView 9.2a en oudere versies.
Gelijktijdig uitvoeren van applicaties met verschillende versies van PV wordt afgeraden.
Het uitvoeren van gemigreerde applicaties met oudere versies van PV is niet mogelijk.

Toepassingen op Microsoft SQL Server dienen gemigreerd worden.

TAPI
De registersleutel voor de TAPI interface van inkomende gesprekken zijn veranderd.
Enkele verbeteringen zijn aangebracht.

Telefoonnummers

PV herkent nu ook het nationale netnummer 088.

Microsoft SQL Server 2005
Microsoft SQL Server Replicatie met Microsoft SQL Server 2005 wordt ondersteund.

Verschillende veranderingen en verbeteringen in de migratie naar Microsoft SQL Server.

Gedrag van selecteren binnen selectie is aangepast.

Openen van gekoppelde applicatie
Bij het openen van een gekoppelde 1-1 applicatie , kon het voorkomen dat
de gekoppelde kaart niet op het scherm verschijnt, in die gevallen namelijk dat de
Betreffende kaart buiten het actieve filter ligt. Als dit het geval is , dan wordt het actieve filter uitgeschakeld en de gekoppelde kaart getoond.

Verversen
Het ververst algoritme van de client software is aangepast.

PerfectView Module Manager
Voor gebruikers van PerfectView Designer wordt nu een extra programma geïnstalleerd:
De Module Manager Hoe werkt de module manager?

Opzoeklijsten
Het openen van toepassingen met grotere opzoeklijsten is aangepast.

(294 stem(men))